Du er unik! (Miriams place)

Du er unik!

Ofte kan det være vanskelig å innse hvor mye èn selv betyr.
Det er så mye sammenlikning med så mange forskjellige mennesker. Kjendiser, og modeller osv.
Vi ser dem alle i bladene, de personene som får all den oppmerksomheten. Personer som alle ønsker å likne på.

Saken er den at vi er jo alle forskjellige, uansett hvor mye vi ønsker eller drømmer om å se ut som modellene i bladene, eller kjendisene på TV så vil vi alltid være forskjellige.
Det finnes bare en av alle sammen. " You're original, cannot be replaced"

Jeg liker å tro at jeg er en kristen person, vokst opp i en kristen familie kan man vel egentlig si... med det man kaller kristne verdier.
Alltid har jeg fått høre det samme om igjen og om igjen i forbindelse med bibelen, og gudstjenester. (ikke direkte til meg): "Du er unik" Det er en ting som hele tiden går igjen.
Når jeg ser på alle andre har jeg vanskeligheter med å forstå det. "Hvordan kan jeg være unik da, alle andre er så mye mer vellykket og ikke minst så mye penere enn meg." Vel, jeg sliter nok med det fortsatt, og tror at det alltid kommer til å være sånn, men det vil jo tiden vise.

Alle mennesker i denne verden betyr en hel del, alle menneskene er en del av verdenen sånn som den er. Alle er vi forskjellige, vi er skapt forskjellige. Alikevel kan vi ha like interesser, og like fritidsaktiviteter. Noe som viser at det finnes personer som kommer bedre overens enn andre.Ja, du er unik. Jeg håper at en dag vil alle mennesker på denne jord klare å forstå det, og tro det.
Når jeg ser på alle menneskene rundt meg, ukjente og kjente, så ser jeg på dem som unike. Det er jo som regel ikke det som er det vanskelige, det vanskelige er å tro at èn selv er det.

Derfor tror jeg at vi alle sammen faktisk kan spille en stor rolle når det kommer til å bedre andre folk sin selvtillit. Forteller vi folk ofte nok hvor glad vi er i dem, og hvor mye vi seter pris på dem. Ja, da tror jeg ting kan ta en positiv vending. :)

Så, enten du tror meg eller ikke: Du er unik, du er spesiell, og det finnes bare EN av deg! <3

5 kommentarer

Mariell<3

07.apr.2011 kl.13:46

Fin blogg! :)

fredde

07.apr.2011 kl.13:47

Få flere lesere / mer trafikk? Komme på topplistene? Sjekk ut Bloggtryne.no! ;)

carinacharlotte

07.apr.2011 kl.13:49

Fint skrevet :-)

Camilla

07.apr.2011 kl.13:53

Så bra skrevet , jeg er helt enig :)

Camilla Vågenes Moen

07.apr.2011 kl.14:44

fint innlegg dette her, om noe som kan være vanskelig å huske på i hverdagen<3

Skriv en ny kommentar

hits