Sosiologiprøve (Miriams place)

Sosiologiprøve

Selvfølgelig, jeg er ikke akkurat veldig glad i prøver, men om jeg skulle valgt ett fag å ha prøve i, så måtte det blitt sosiologi. Sosiologi er vel det faget jeg faktisk føler er ganske interessant, og det gjør det jo også lettere å lese til det. Alle kjenner vel til den følelsen du har når du skal sitte å lese til ditt verste fag, eller pugge til matten for eksempel. Når man ikke liker faget er det så vanskelig å fange opp det stoffet.

Egentlig så er det sosiologiprøve på mandag, men fordi jeg skal på landeveiskjøring og blir borte hele dagen får jeg ikke den med meg. Heldigvis får jeg lov til å ta den i timen på fredag, men bare en liten hake. Jeg må ha den muntlig. Det er virkelig ikke noe jeg ser frem til. Når læreren skal sitte der å spørre deg om alle slags spørsmål og du må svare med en gang uten å få tid til å tenke deg om. Vel... La oss si at da sliter jeg. Derfor må jeg vel lese meg grønn på sosiologi denne helgen og i grunn neste uke.


Heldigvis er sosiologi det beste faget, enn så lenge. Vet ikke om jeg sier det neste helg, men vi får se. Hehe.

 

Har du noen fag du liker bedre enn andre?

 

 

 

2 kommentarer

Lisa

28.jan.2011 kl.16:51

Den boken har jeg også! høhø. Jeg synes faget er skuffende. Det var faget med størst forventninger for min del. Hadde gledet meg veldig til det. Rettslære er det beste faget da! Men jeg tror også dette har mye med lærerene å gjøre.. :o

Miriam

28.jan.2011 kl.16:55

Lisa:

Ja, det har nok en del med hvordan læreren lærer bort også. Vi har en veldig flink lærer. Så for meg er sosiologi det beste faget. ;) Om jeg hadde hatt en annen lærer, så vet jeg ikke. :)

Skriv en ny kommentar

hits