This is happiness (Miriams place)

This is happiness

Vi har alle ting, eiendeler og personer i livet vårt som betyr mer enn andre ting.
Ofte fokuserer vi på det som er negativt, vi tenker mer på det vi ikke har i stedet for og heller være takknemlig for det vi faktisk er så heldige å ha.

Jeg har ofte tenkt sånn, alltid har jeg vært en negativ person, eller... Det er vel ikke helt sant. Jeg er nok ikke født positiv, men jeg har vært mer positiv før enn det jeg har vært de siste årene om dere forstår. Når man er negativ så kommer det automatisk det med at man tenker på det vonde, det som ikke er positivt, det man ikke har, det man skulle ønske man hadde, ting man er misunnelig for. Jeg tenkte ofte slik, ekstremt mye egentlig.

Jeg tror det hele startet med det at farfar døde da jeg bare var syv, har skrevet om det på bloggen og dere kan lese om det HER. Farfar var alltid mitt hjertet, og det kommer han alltid til å være. Det er ingen som kan ta hans plass, noensinne. Uansett hvor hardt de prøver. Det er ingen personer som har fått meg til å føle meg så respektert og så verdifull som han fikk meg til å føle meg.

Så jeg tror det har fått meg til å tenke litt at når jeg ikke har han her, så betyr ingenting og ingen like mye lenger. Tror faktisk all min negativitet startet etter det.

MEN, jeg har noe som betyr alt for meg nå, eller for og si det på en annen måte, jeg har noen som betyr alt for meg.


Bildet er laget og redigert av meg

Det jeg prøver og si er at de to der har hjulpet meg til å holde humøret mitt opp en del ganger. Når Svarten (katten) kommer mjauene bort til meg med det lille hodet sitt og sine flotte grønne øyne og gnir hodet sitt inntill meg. Det er lykke, i hvert fall for meg. Når Betty (hunden) kommer løpende ned trappene ulene med en gang du kommer hjem fra skolen og hopper opp mot deg for å få kos. Når hun ser på deg med de store nydelige og praktfulle brune øynene sine. Det er lykke, i hvert fall for meg.

Jeg kjenner at de dyra der er en grunn til at jeg klarer å være i det minste LITT mer positiv, sammen med noen flotte venner <3 (vet ikke om de vil ha bildet av seg på bloggen)

Sett pris på det som får deg til å smile.

4 kommentarer

Frida å Linna

27.jan.2011 kl.18:16

bra skrevet, hunden min er også lykke for meg :-)

Miriam

27.jan.2011 kl.18:19

Frida å Linna:

Takk, så koselig. Dyr er noen søte skapninger <3

ANDREA GAVIN ☆☆☆

27.jan.2011 kl.18:38

så pent skrevet!

Miriam

27.jan.2011 kl.20:11

ANDREA GAVIN ☆:

<3

Skriv en ny kommentar

hits