Close your eyes (Miriams place)

Close your eyes

Kan nesten ikke tro at det er 26 Desember allerde. Som regel virker det som at man går i en evighet bare og venter på at det skal bli julaften, så når julaften endelig er der og kjolene/dressene blir tatt fram fra skapet, og maten blir satt på bordet, treet pyntet og julemusikken spiller, så går tiden så altfor fort.
Egentlig har jeg ikke noe problem med at julaften er over, sånn egentlig. Det er jo fortsatt jul ( på en måte) og juleferien er jo ikke over helt enda. Julestemningen har ikke vært i vårt hus i år, ikke vært til stedet i det hele tatt, men det ble jo jul for det. Hehe.

Selv om julen skal være en glad tid, hvor du tilbringer det meste av den sammen med familie eller venner. Så går også denne tiden i hvert fall for meg til å savne spesielt en person som ikke er her lenger. Som noen av dere kanskje har lest i det innlegget lenger ned på denne siden så er det farfar jeg prater om. Julen får meg til å savne han enda mer enn det jeg gjør hver eneste dag.
Men jeg vet at han har det bra der han er nå, og det er en fin tanke å ha :)

I morgen blir det juleselskap, med den andre delen av familien, altså min mors side. Så, som jeg sa... Julen er ikke over enda.

Hvordan er det hos dere?

6 kommentarer

Så fin blogg du har! :) Ønsker deg en fin juletid og godt nyttår!

Kamilla & Therese !

26.des.2010 kl.12:21

Kjempefint bilde ! :)

BITCHSTINA ♛

26.des.2010 kl.12:22

Nå for tiden skjer det svært lite!

Miriam

26.des.2010 kl.12:24

susaar:

Tusen takk for det, og i like måte! :)

Miriam

26.des.2010 kl.12:24

Kamilla & Therese:

Takk :)

Miriam

26.des.2010 kl.12:25

BITCHSTINA:

:/

Skriv en ny kommentar

hits