<3 (Miriams place)

<3


Er med i en konkurranse. :)


http://tonjeelisabethskaiaa.blogg.no/1254218982_bli_med_i_konkurranse.htmlpictures 011endret

Denne gangen er bildet tatt av meg.

Det er kanskje ikke så overraskende at jeg velger å skrive om hunden min som den som lyser opp dagen min.

Skrev jo litt under det innlegget "menneskets beste venn <3" men får vel skrive det i et eget innlegg.

Altså, det er sikkert mange som syns det er rart at jeg velger dyr fremfor mennesker når det gjelder hvem som lyser opp dagen min. Vel, menneskene rundt meg har det travelt. Jobb og skole tar veldig mange sin tid, forstålig er jo det. For at noen skal kunne være der å lyse opp dagen min så må de jo nettopp VÆRE DER, er de ikke det så blir det vanskelig.

Helt siden jeg fikk hund for 2 år siden nå, så har hund vært som en liten baby for meg.

Hun ble omplassert til oss, og man kunne merke på henne at hun var engstelig og rett for mange ting, du kunne se det i øynene hennes. De store brune øynene hadde frykt og redsel i seg, det var utrolig trist å se. Etter et par måneder gikk alt mye bedre, hun hadde slått seg til ro hos oss.

Hun er verdens beste venn for meg.

Betty som hun heter er alltid der, hun har ingen jobb eller skole hun skal gå til. Hun sier heller ingenting videre heller. Når jeg er lei meg legger jeg meg ved siden av henne, og hun legger hodet sitt inntil meg, DET er nydelig det. Bare sånne småting er med på å gjøre en da trist Miriam om til en litt mer glad Miriam.

Det aller beste med henne er når jeg kommer hjem fra skolen, den gleden hun viser da, ved å bjeffe sånn at hele nabolaget kan høre det, det er det aller beste. Det er ingen som viser en sånn glede over å se meg som det hun gjør, det er ingen som kommer løpende mot meg og gir meg en klem som det hun gjør. INGEN er rett og slett som henne.

Hun er rett og slett verdens beste, og hun er den skapningen som lyser opp dagen min. <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits