A eller B-menneske? (Miriams place)

A eller B-menneske?

Er du A eller B-menneske?

 


foto1092ajpgVeldig mange av de på min alder er B-mennesker.  Jeg er helt motsatt tror jeg, jeg legger meg tidlig, og elsker å stå opp tidlig for å få mest mulig ut av dagen.
Jeg mener at det er litt dumt å stå opp klokka fire om ettermiddagen og snu døgnet på den måten, man gjør det jo bare vanskelig for seg selv når man skal på skolen eller på jobb.

Det å legge seg midt på natten er virkelig ikke helt min greie, hadde jeg gjort det så tror jeg ikke at jeg hadde klart å gå på skolen. Folk jeg kjenner reagerer på hvor tidlig jeg faktisk legger meg i hverdagene, for jeg legger meg faktisk ganske tidlig. Jeg har en grense på at jeg skal legge meg før klokken ti om kvelden og det har jeg faktisk klart nesten hver eneste hverdag i nå ca et år tenker jeg.

Folk kan si hva de vil om det, det er min greie og jeg trenger den søvnen. Jeg må selvfølgelig si at jeg misunner faktisk de som klarer å legge seg sent og allikevel være utvilt nok til å gå på skolen dagen etterpå, men er fornøyd med min egen døgnrytme.

Legger meg selvfølgelig ikke like tidlig på fridager bare så det er sagt, men jeg går på en skole som gjør at jeg må opp halv seks og det er derfor jeg legger meg såpass tidlig.
 

Hvordan er din døgnrytme? Er du en morgenfugl sånn som meg, eller motsatt?

5 kommentarer

Nytt innlegg på bloggen min, check it out :))

Mathias

30.sep.2009 kl.19:26

Jeg er veldig B-menneske, men problemet er at ofte våkner jeg tidlig _uansett_. (Når jeg sier tidlig mener jeg rundt 9 eller tidligere) Og uansett når jeg legger meg eller våkner, er jeg alltid full av spillopper på kvelden, men dvasser rundt som gele om morgenen. Og det er jo det som definerer om man er A- eller B-menneske, at man er våken og opplagt om morgenen og trøtt om kvelden eller omvendt, ikke nødvendigvis når man sovner og våkner.

01.okt.2009 kl.07:34

Begge deler ; €

Miriam

01.okt.2009 kl.07:35

Mathias:

Haha Mathias, jeg tenkte meg det kom en eller annen kommentar fra deg :P

Miriam

01.okt.2009 kl.07:36

Anonym:

Daså, er jo greit å kunne være begge deler ;)

Skriv en ny kommentar

hits