Stortingsvalget 2009 (Miriams place)

Stortingsvalget 2009

stortingsvalget 2009


Ja nå nærmer det seg valg.
Vel, ikke for meg da siden jeg fyller 18 først neste år. Det har vert litt snakk om å endre aldersgrensea helt ned til 16 år, hva syns dere om det?
Jeg føler ikke at jeg er smart nok til å kunne vite hva jeg skal stemme på å hvorfor uansett, jeg var ikke det ifjor og er det ikke nå. Det er sikkert en del som ønsker at det blir satt ned til 16 slik at de selv kan stemme, men jeg derimot er veldig fornøyd med sånn som det er nå, jeg føler ikke at alle 16 åringer vet hva de forskjellige partiene står for og hva det vil si å stemme på de forskjellige, og da er det vel lurest at grensa er 18 år mener nå jeg.
De forskjellige partiene gjør det veldig klart hva de mener og hva de vil gjøre hvis de blir valgt, hva de vil satse på og hvem de vil arbeide med også videre...
De legger mye i det selvfølgelig, men noen ganger litt for mye syns jeg...

Hva mener dere?

3 kommentarer

marteee :3

20.aug.2009 kl.20:06

Jeg synes ikke aldersgrensa burde bli senket. Mange unge vil nok stemme for moro skyld og ødelegge for de som faktisk er avhengig av at riktig parti blir valgt.

Andrea

20.aug.2009 kl.20:27

Jeg er ganske sikker på hva jeg ville stemt på, men det finnes andre som ikke er det, men tror de er det. For min del burde de ikke senke aldersgrensen.

Miriam

20.aug.2009 kl.20:54

Nei, jeg føler at folk sikkert tror de er klare når de er 16, men saken er jo den at de er jo ikke en gang myndige enda en gang...

Skriv en ny kommentar

hits